Need a pescatariańskie danie główne? Smażony Sum może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4924 kalorii, 52g białka, oraz 491G tłuszczu każdy. Na 5,15 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, olej roślinny, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Smażony Sum #2, Sum Smażony, oraz Sum Smażony Na Patelni.
Instrukcje
1
Podgrzać olej w głębokim rondlu lub małej frytkownicy do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Następnie, w misce, ubij razem z mlekiem, upewniając się, że dobrze wymieszasz. Następnie umieść na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Aby upiec rybę, równomiernie posypać boki filetów solą i pieprzem, a następnie zanurzyć w przyprawionej wodzie i odkleić każdą ewentualność. Postępuj zgodnie z umyciem i zakończ mąką kukurydzianą. Panierka powinna być równomiernie na filetach. Przejdź do miejsca w ogrzanym oleju i gotować przez 3 minuty. Następnie odwróć i zakończ na 2 minuty. Skorupa powinna być złotobrązowa i chrupiąca.Następnie wyjąć zolej i umieścić na talerzu wyłożonym papierem ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.