Sum Smażony

Sum Smażony
Need a pescatariańskie danie główne? Smażony Sum może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 380 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, nasiona selera, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sum Smażony, Sum Smażony, oraz Sum Smażony.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni, rozgrzać piekarnik: na ciężkiej patelni( wolę używać żeliwa) wlać wystarczającą ilość oleju, aby uzyskać 1/2 cala po bokach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Podgrzać patelnię na średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Rozgrzej piekarnik do 93° i połóż arkusz ciastek w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
Umieść stojak z drutu na arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
5
Namocz sum w mleku lub maślance: gdy olej się nagrzewa, namocz sum w mleku lub maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
SumSum
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, przyprawy do pogłębiania: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
7
Wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę i przyprawy razem. (Lub możesz zamiast tego zastąpić swoją ulubioną przyprawę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
8
Umieścić w płytkim naczyniu do pogłębiania.
9
Filety obtoczyć w mieszance mąki, następnie podsmażyć na gorącym oleju: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Niech olej osiągnie 177°-dobrym testem jest wrzucenie trochę suchej panierki do oleju, a jeśli od razu skwierczy, możesz iść.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
11
Gdy olej jest gorący, posyp filety z suma solą i zanurz je w panierce. Nadmiar otrząsnąć i delikatnie ułożyć w gorącym oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Smażyć na złoty kolor, około 2-4 minut, w zależności od grubości filetu. Użyj metalowej szpatułki i delikatnie obróć rybę i gotuj przez kolejne 2-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
13
Żeliwo nagrzewa się i pozostaje gorące, więc monitoruj ciepło podczas smażenia; w pewnym momencie może być konieczne obniżenie ciepła na palniku.
14
Trzymaj gotowane filety ciepłe w piekarniku: gdy ryba jest gotowa, przenieś ją do piekarnika, podczas gdy gotujesz resztę sumy. Utrzymywanie smażonego Suma w piekarniku pomoże utrzymać go chrupiącym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
15
Kiedy wszystko będzie gotowe, podawaj od razu ze swoim ulubionym ostrym sosem, cole slaw i kilkoma hush puppies.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn