Sum Po ' Boy z sosem hoisin-orzechowym
Sum Po ' Boy z sosem hoisin-Peanut jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać tajski sos chile, cebula, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Hoisin-Sos Orzechowy, Wieprzowina z makaronem w sosie hoisin-orzechowym, oraz Okłady sałatowe z sosem hoisin-orzechowym.
Instrukcje
Aby przygotować sos, rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i imbir; gotować 2 minuty, często mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodaj sos hoisin, masło orzechowe, sok z limonki, i cukier; gotować 3 protokół, często mieszając.
Przygotować grill lub brojlerów.
Aby przygotować Sum, połącz sos chile i czosnek w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodaj Sum; uszczelnić i marynować w lodówce 30 minut, obracając worek od czasu do czasu.
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieść rybę na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Gotować 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Rozprowadź 1 łyżkę sosu na dolnej połowie każdej rolki hoagie; top każdej porcji z 1/2 szklanki kapusty, 1 filet z Suma, i górną połowę rolki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.