Catfish Creole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 22g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje 3,59 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pietruszkę, filety z gardłosza pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Creole Sum Kanapki, Kanapki Z Sumami Z Majonezem Kreolskim, oraz Sum kreolski z sosem tatarskim podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małej patelni podsmażyć cebulę, seler i zielony pieprz na oleju do miękkości.
Dodać bulion, koncentrat pomidorowy i przyprawy. doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 5 minut lub do podgrzania. Wymieszać z pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacki Willm Pinot Gris Reserve z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alzacji Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest zarówno giętki, jak i pełny, z nutami miodu i przypraw. Finalny idealnie równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino z smażonym na patelni foie gras, grillowanym lub pieczonym białym mięsem (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drób w sosie śmietanowym, wędzoną rybą, daniami z grzybów, takimi jak risotto.