Sukkotasz Z Cukinii Grillowany

Sukkotasz Z Cukinii Grillowany
Przepis Grillowany Sukkotash z cukinii jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ta przystawka ma 632 kalorie, 8G białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.41 za porcję. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście kolendry, ciężką śmietanę, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidory Nadziewane Kukurydzą I Cukinią Sukkotash, Farmers ' Market Grillowany Sukkotash, oraz Sałatka Z Sukkotażu Z Grilla I Warzyw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Szczotką wyciąć bok cukinii z 2 łyżkami oleju i doprawić solą i pieprzem. Grill, przycięte strony w dół, aż złoty kolor, około 2 do 3 minut. Odwrócić i kontynuować gotowanie, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Zdjąć z ognia i pokroić w drobną kostkę.
5
Rozgrzać pozostały olej w średnim rondlu na ruszcie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8
Dodać ziarna kukurydzy i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
9
Dodaj pomidory, papryka chile, pokrojona w kostkę cukinia, i śmietana i gotować, aż krem jest zmniejszona o połowę i zaczyna gęstnieć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
10
Zdjąć z ognia i dodać ser i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn