Przepis kreolski Sukkotash z ' Treme może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 44g białka, oraz 30 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, krewetki, ziarna kukurydzy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki Clemenceau z " Treme, Peppered Hanger Steak z chrupiącymi ciastkami ryżowymi z ' Treme, oraz Płatki owsiane i świeże jagody z kremem Chantilly z ' Treme.
Instrukcje
1
W dużym rondlu o grubym dnie lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać pomidory, cebula, papryka, i seler i wymieszać dobrze płaszcz w tłuszczu. Gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Wymieszać w okra, fasola lima, kukurydza, kiełbasa, szynka, liście laurowe, i tymianek. Gotować, jeszcze nie odkryte, aż warzywa będą miękkie, około 1 godziny, mieszając od czasu do czasu. Jeśli mieszanka wydaje się sucha pod koniec czasu gotowania, zamieszaj w wodzie, aby zwilżyć, trochę na raz, a następnie przykryj patelnię i kontynuuj gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 9 dolarów za butelkę.