Suflety z koziego sera w filiżankach z sałatką Frisée

Suflety z koziego sera w filiżankach z sałatką Frisée
Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu jabłkowego, masło, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kozi ser i suflet orzechowy z rukolą i sałatką Frisee, Kozi ser i czerwona papryka Filo Trójkąty z oliwką Frisée Sałatka, oraz Mini Buraczane, Kozie Sery I Pistacje Filo Kubki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przykryj stos phyllo z 2 nakładającymi się arkuszami folii i zwilżonym ręcznikiem kuchennym. Umieść 1 arkusz phyllo na powierzchni roboczej i pędzla z odrobiną masła, a następnie top z 2 arkuszy więcej phyllo, szczotkowanie każdy z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Pokroić maślany stos na 6 (4 1/2 cala) kwadratów ostrym nożem, przycinając boki w razie potrzeby. Ułóż każdy z 6 kubków muffin kwadratem. Zrobić 6 więcej filiżanek filo (4 są dodatkowe, w przypadku złamania) w ten sam sposób z pozostałymi arkuszami ciasta i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Upiec filiżanki w środku piekarnika na złoty kolor, około 8 minut, a następnie całkowicie ostudzić na patelni na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Zwiększyć temperaturę pieca do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podczas gdy kubki są chłodzenia, roztopić masło w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanie małym ogniu, a następnie ubić w mące. Ugotować zasmażkę, ubijając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj mleko w strumieniu, ubijając i doprowadzającdo wrzenia, ubijając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zdjąć z ognia i ubić musztardę, żółtka i 1/4 szklanki Parmigiano-Reggiano do połączenia, a następnie złożyć w kozim serze. (Powierzchnię mieszaniny przykryć papierem woskowym, jeśli nie zostanie natychmiast użyty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Białka ubić w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż po prostu trzymać sztywne szczyty. 1/3 białek złożyć w sosie, aby rozjaśnić, a następnie delikatnie, ale dokładnie złożyć pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Łyżka ciasto do 8 filiżanek i posypać pozostałym Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
7
Piec na środku piekarnika, aż suflety będą nadmuchane i złociste, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Wymieszać ocet, musztardę i sól w misce, a następnie dodać olej w powolnym strumieniu, ubijając do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Tuż przed suflety są gotowe, wrzucić frisée i rzodkiewki w dużej misce z wystarczająco dużo dressing do Płaszcz. Sałatka na 8 talerzy i posypać szczypiorkiem, a następnie zrobić małe gniazdo w środku każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W każdej sałatce umieść filiżankę Suflera i natychmiast podawaj.
1
* Filiżanki filo mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane w patelni, starannie zapakowane w folię, w temperaturze pokojowej. (Dodatkowe filiżanki można napełnić lodami lub owocami na deser następnego dnia.) * Nadzienie sufletowe (bez białek) można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać (poluzować) przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn