Suflet z szynką i serem

Suflet z szynką i serem
Suflet z szynką i serem to danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja zawiera 742 kalorii, 35g białka, oraz 35g tłuszczu. Za 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką chleb, ser cheddar, mieloną musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi ci smak domu. Z łyżką ocena 49%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Suflet Z Szynką I Serem, Suflet z szynką i serem Feta, oraz Suflet z szynką, kukurydzą i serem.

Instrukcje

1
W natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia, ułóż połowę chleba, szynkę, ser cheddar i ser szwajcarski. Powtórz warstwy. W małej misce ubij jajka, mleko, musztardę i sól cebulową; polać warstwową mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przykryj i wstaw do lodówki na noc. połącz płatki kukurydziane i masło; posyp na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Piec w temperaturze 375° przez 40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony blisko środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Odstaw na 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Szampan, Bordeaux, Biały Bordowy

Szampan, Bordeaux i Biały burgund to moje najlepsze typy na suflet. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko się mylisz z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Aby uzyskać czerwień, wypróbuj czerwoną mieszankę bordeaux. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Terra d ' Oro Zinfandel. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Terra d ' Oro Home Vineyard Zinfandel
Terra d ' Oro Home Vineyard Zinfandel
Winnica domowa Zinfandel z 2008 roku ma dekadencki nos, bogaty w maliny,cynamon, pieprzne porzeczki i przyprawy. Dojrzałe owoce i ładnie przyprawione smaki osadzają się w miękkich, subtelnych, jedwabnych taninach. Bogactwo tego wina pięknie równoważy kaczkę, pieczonego królika lub dziczyznę sparowaną z grillowanymi warzywami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn