Suflet Z Serem Dyniowo-Kremowym
Need a wegetariańska przystawka? Suflet z dyni i serem śmietankowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, mielone ziele angielskie, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Babeczki czekoladowe z ajerkoniakiem dyniowym z lukrem z serem dyniowym, Babeczki z dyni marchewkowe z lukrem z serem dyniowym, oraz Zdrowsza Babeczka Z Dyni Z Serem Śmietankowym Pumpkin Spice Fro.
Instrukcje
Lekko posmarować 6 (8-uncji) ramekinów sprayem do gotowania i posypać równomiernie 1 łyżką cukru granulowanego.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Umieścić mąkę w misce; dodać 1/2 szklanki mleka, dobrze mieszając trzepaczką. Odstawić.
Połącz 1/2 szklanki mleka, 1/3 szklanki cukru granulowanego i serek śmietankowy w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż ser prawie się rozpuści, ciągle mieszając. Wymieszać mieszaninę mąki i gotować 2 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając. (Ser może nie wydawać się całkowicie stopiony.) Mieszankę łyżką do dużej miski.
Dodać cynamon i kolejne 5 składników (cynamon przez dynię); ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka.
Używając czystych ubijaków, ubijaj białka mikserem z dużą prędkością, aż staną się spienione. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, aż utworzą się sztywne szczyty. Jedną czwartą białek wymieszać z mieszaniną dyni. Delikatnie złóż pozostałe białka. Mieszaninę dyni podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane ramekiny.
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub aż suflety będą puszyste i gotowe.
Posypać równomiernie cukrem pudrem.