Suflet Z Sera Pleśniowego
Suflet z sera pleśniowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 22g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 135 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz poparzone mleko, ser roquefort, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Suflet Z Sera Pleśniowego, Suflet Z Sera Pleśniowego, oraz Suflet Z Sera Pleśniowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Masło wewnątrz 8-cup suflet danie (7 1/2 cala średnicy i 3 1/4 cala głębokości) i posypać równomiernie parmezanem.
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu. Drewnianą łyżką wymieszać mąkę i gotować, stale mieszając, przez 2 minuty. Off ciepła, trzepaczka w gorącym mleku, 1/2 łyżeczka soli, 1/4 łyżeczka czarnego pieprzu, cayenne, i gałka muszkatołowa. Gotować na małym ogniu, stale ubijając przez 1 minutę, aż będzie gładka i gęsta.
Z ognia, jeszcze gorący, ubić żółtka, jeden po drugim. Wymieszać z Roquefort i 1/4 szklanki parmezanu i przenieść do dużej miski.
Do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do ubijania włóż białka, śmietanę z kamienia nazębnego i szczyptę soli. Bij na niskiej prędkości przez 1 minutę, na średniej prędkości przez 1 minutę, a następnie na dużej prędkości, aż utworzą twarde, błyszczące szczyty.
1/4 białka ubić do sosu serowego, aby rozjaśnić, a następnie złożyć resztę.
Wlać do naczynia suflet, a następnie wygładzić wierzch. Narysuj duże koło na górze łopatką, aby równomiernie unieść suflet i umieść na środku piekarnika. Obniż temperaturę do 375 stopni F.
Piec przez 30 do 35 minut (nie podglądaj!) aż do wydmuchania i brązowienia.