Suflet Marchewkowy

Suflet Marchewkowy
Suflet marchewkowy to Wegetariańskie przystawka. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 209 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, masło, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Suflet Marchewkowy, Suflet Marchewkowy, oraz Suflet Marchewkowy.

Instrukcje

1
Doprowadzić marchew i wody do wrzenia w średnim rondlu; gotować 45 minut lub aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Drenaż.
3
Marchewki proces w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Wymieszać puree z marchwi, jajka i pozostałe składniki. Łyżkę do lekko nasmarowanego 1-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MarchwiPuree Z Marchwi
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do zestawu. Przygotowanie: 10 min., Gotowanie: 45 min.,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Piec: 45 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend.
Głównie Merlot, z Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Malbec i starzone w kadziach cementowych. Hojne, dojrzałe i owocowe aromaty ciemnej porzeczki, jeżyny, cassis, mięty i przypraw z nutami ziemistości. Średnio mocne podniebienie ma ładne zrównoważone aromaty wspierane przez wyrafinowane, teksturowane taniny i zrównoważoną kwasowość. Wykończenie jest pikantne z ziemistymi smakami i bardzo dobrą długością.
Głównie Merlot, z Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Malbec i starzone w kadziach cementowych. Hojne, dojrzałe i owocowe aromaty ciemnej porzeczki, jeżyny, cassis, mięty i przypraw z nutami ziemistości. Średnio mocne podniebienie ma ładne zrównoważone aromaty wspierane przez wyrafinowane, teksturowane taniny i zrównoważoną kwasowość. Wykończenie jest pikantne z ziemistymi smakami i bardzo dobrą długością.
Mostly Merlot, with Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, and Malbec and aged in cement vats. Generous, ripe and fruit forward aromas of dark currant, blackberry, cassis, mint, and spice with touches of earthiness. The medium bodied palate has nice balanced aromas supported by refined, textured tannins and balanced acidity. The finish is savory with earthy flavors and very good length.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn