Suflet limonkowy mrożony z sosem malinowym
Mrożony suflet Limonkowy z sosem malinowym może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 619 kalorii, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, ciężką śmietanę do ubijania, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Suflet Mrożony Malinowy Cytrynowy, Macadamia Key Lime Pie, oraz 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Złóż papier woskowy, aby utworzyć kołnierz o szerokości 1 1/2 cala dla każdego z 8 (6-uncji) ramekinów. Owiń obroże papierowe wokół zewnętrznej części ramekins, umożliwiając 1 cal lub więcej, aby rozszerzyć się nad obręczą; taśma do zabezpieczenia. Odstaw ramekiny na bok.
Roztopić masło w podwójnym kotle; wymieszać skórkę i kolejne 3 składniki.
Ubić żółtka i całe jajka, wymieszać z sokiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tył łyżki. Całkowicie fajne.
Śmietanę ubijamy i delikatnie składamy na schłodzoną mieszankę wapienną. Wymieszać łyżką do przygotowanych ramekinów. (
Mieszanina rozszerzy się po bokach kołnierzy.) Ułożyć na wierzchu świeże maliny. Zamrozić 8 godzin lub przez noc.
Rozmrożone maliny i miód połączyć w blenderze; odcedzić, aby usunąć nasiona.
Zdjąć papierowe Obroże i skropić suflety sosem malinowym.