Suflet limonkowy mrożony z sosem malinowym

Suflet limonkowy mrożony z sosem malinowym
Mrożony suflet Limonkowy z sosem malinowym może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 619 kalorii, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, ciężką śmietanę do ubijania, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Suflet Mrożony Malinowy Cytrynowy, Macadamia Key Lime Pie, oraz 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Złóż papier woskowy, aby utworzyć kołnierz o szerokości 1 1/2 cala dla każdego z 8 (6-uncji) ramekinów. Owiń obroże papierowe wokół zewnętrznej części ramekins, umożliwiając 1 cal lub więcej, aby rozszerzyć się nad obręczą; taśma do zabezpieczenia. Odstaw ramekiny na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Roztopić masło w podwójnym kotle; wymieszać skórkę i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Ubić żółtka i całe jajka, wymieszać z sokiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tył łyżki. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Śmietanę ubijamy i delikatnie składamy na schłodzoną mieszankę wapienną. Wymieszać łyżką do przygotowanych ramekinów. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Mieszanina rozszerzy się po bokach kołnierzy.) Ułożyć na wierzchu świeże maliny. Zamrozić 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
6
Rozmrożone maliny i miód połączyć w blenderze; odcedzić, aby usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Zdjąć papierowe Obroże i skropić suflety sosem malinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn