Suflet Kirsch i Tart Wiśniowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Jeśli 1,19 zł za porcję spada w budżecie, suflet Kirsch i Tart wiśniowy może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, zmielony cynamon, konfitury wiśniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wanilia-Kirsch Panna Cotta z kompot wiśniowy, Ciastka wiśniowo-czekoladowe z bitą śmietaną Kirsch, oraz Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać konfitury i 1 łyżkę stołową kirsch w małej misce; odstawić mieszaninę na bok.
Śmietanę, cukier, wanilię i pozostałą 1 łyżkę kirsch połączyć w średniej misce. Beat to soft peaks. Przykryć i wstawić do lodówki bitą śmietanę. (Można przygotować 6 godzin wcześniej.)
Rozgrzej piekarnik do 204°. masło sześć 1 1/4 szklanki soufflé potraw.
Posypać migdałami lub cukrem.
Mąkę umieścić w dużym rondlu. Stopniowo ubijaj mleko.
Wymieszać w 1/3 szklanki cukru, następnie wiśnie. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Wymieszać 1 żółtka na raz.
Dodać masło i wymieszać do rozpuszczenia.
Wymieszać z kirschem, wanilią i cynamonem. (Baza Suflera może być przygotowana 2 godziny wcześniej. Naciśnij plastik na powierzchnię i odstawić w temperaturze pokojowej. Przed kontynuowaniem podgrzewaj na małym ogniu, aż ledwo się ogrzeje, stale mieszając.)
Ubij białka i sól w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać pozostałe łyżki cukru i ubijać aż będą sztywne, ale nie wyschną.
1/4 białka wymieszać na suflet. Delikatnie złóż pozostałe białka. Podziel między przygotowane potrawy.
Umieścić w piekarniku i obniżyć temperaturę do 191°.
Piec suflety, aż firmy w dotyku i topy są brązowe, o 18 protokół.
Podawać od razu, posypując je bitą śmietaną i łyżką konfitury wiśniowej.