Strzelanka ostryg z sosem ogórkowym
Strzelanka Oyster z sosem ogórkowym może być tylko napojem, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 12 kalorii. Ten przepis służy 24. Mieszanka soku z cytryny, szczypiorek, ostrygi w skorupce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Oyster Shooter, Pieczona kanapka w stylu kaczki z marynowaną marchewką, daikonem, ogórkiem i sosem Hoisin, oraz Shrimp Po ' Boy z Strzelcem ostryg na boku.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki przetworzyć w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie. Kryj się i wyluzuj.
Połącz szalotkę i następne 3 składniki w dużej misce. Kryj się i wyluzuj.
Ostrygi Shuck, rezerwowanie trunku ostryg.
Dodaj ostrygi i likier do mieszaniny octu; przykryć i schłodzić 15 minut.
Umieść 1 ostrygę w szklance typu shot. Dollop z sosem ogórkowym. Powtórz procedurę z pozostałymi ostrygami i sosem ogórkowym.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: jeśli wolisz kłusować ostrygi, przeciskaj je, rezerwując płyn.
Dodaj ostrygi do wrzącej wody w dużym rondlu 3 do 5 minut lub aż krawędzie zaczną się zwijać.
Odcedzić i kontynuować przepis.