Strudel Łososiowy
Strudel łososiowy wymaga ok. 6 godzin i 18 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 13g białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Strudel jabłkowy (apfel Strudel), Strudel Szynkowy, oraz Strudel Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia marynować na oliwie z oliwek, skórce pomarańczowej i cytrynowej oraz koperku przez 6 godzin. Każdy kawałek ryby owiń szczelnie w liście winogron.
1 kawałek filo i masła wyłożyć lekko pędzelkiem do ciasta.
Umieść rybę na jednym końcu i złóż zewnętrzne brzegi filo nad łososiem. Rozpocznij zwijanie łososia w maśle filo między każdą rolką. Powtórzyć proces z pozostałym łososiem i piec w nagrzanym piekarniku 450 stopni, aż złoty kolor będzie brązowy, o 6 do 8 protokół.;
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 139 dolarów za butelkę.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.