Strudel z karmelizowaną cebulą, figą i serem pleśniowym
Karmelizowana cebula, Figa i strudel z sera pleśniowego to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka ciasta phyllo, cebula, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Strudel z karmelizowaną cebulą, figą i serem pleśniowym, Placki z sera pleśniowego i karmelizowanej cebuli, oraz Bułeczki z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 30 minut.
Płaszcz patelni średniej nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cebulę i ocet; gotować 20 minut lub do głębokiego złota, często mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać mieszankę fig i ser. Odstawić.
Umieścić 1 arkusz filo na powierzchni roboczej (przykryć pozostałe ciasto, aby nie wyschło); lekko pokryć sprayem do gotowania. Pracując z 1 arkuszem phyllo na raz, pokryj Pozostałe 7 arkuszy phyllo sprayem do gotowania, umieszczając jeden na drugim.
Umieścić arkusz folii na phyllo, naciskając delikatnie, aby uszczelnić arkusze razem; wyrzucić folię.
Łyżka mieszanki cebuli wzdłuż 1 długiej krawędzi phyllo, pozostawiając 2-calową granicę. Fold na krótkich krawędziach phyllo na pokrycie 2 cali mieszanki cebuli na każdym końcu.
Zaczynając od długiej krawędzi z 2-calowym obramowaniem, zwijaj galaretkę. (Nie zwinąć szczelnie, lub strudel może podzielić.)
Umieść strudel, szew w dół, na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Wynik ukośne rozcięcia do góry strudel za pomocą ostrego noża. Lekko spryskać strudel sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego koloru.
Na wierzch posypać cukrem pudrem.