Strudel Szparagowy

Strudel Szparagowy
Strudel szparagowy to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gorącego sosu, pół na pół, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strudel Szparagowy, Strudel jabłkowy (apfel Strudel), oraz Strudel Szynkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zerwać twarde końce szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
2
W razie potrzeby usuń łuski z łodyg nożem lub obieraczką do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
NóżNóż
3
Pokrój łodygi na pół; ułóż w parowniku warzywnym nad wrzącą wodą. Okładka i steam 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
4
Szparagi umieścić w lodowatej wodzie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
5
Saute szalotki w 2 łyżki masła w ciężkim rondlu na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta. Stopniowo dodawać pół na pół; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszaj sok z cytryny i 5 kolejnych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Umieść 1 arkusz filo na wilgotnym ręczniku(pozostaw filo przykryte).
8
Posmarować 2 łyżeczkami roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9
Warstwa drugi arkusz phyllo na pierwszym arkuszu; pędzel z 2 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
10
Przetnij stos na pół wzdłuż, tworząc 2 prostokąty.
11
Szparagi odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
12
Umieść jedną ósmą szparagów na krótkim końcu każdego prostokąta; łyżkę jednej ósmej mieszanki sosu nad szparagami na każdym prostokącie. Fold końce prostokątów na szparagi; roll up jellyroll mody. Powtórz z pozostałą phyllo, masło, szparagi, i mieszankę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
SOSSOS
RolkaRolka
13
Posmaruj paczki filo pozostałym roztopionym masłem; połóż na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
14
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn