Strudel jabłkowy Campbella
Strudel jabłkowy Campbella może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, mąkę, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Strudel jabłkowy (apfel Strudel), Strudel Jabłkowy, oraz Strudel Jabłkowy.
Instrukcje
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub aż będzie łatwy w obsłudze.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Lekko posmaruj blachę do pieczenia. Wymieszać jajko i wodę w małej misce.
W średniej misce wymieszać cukier, mąkę i cynamon.
Dodać jabłka i rodzynki i wrzucić do herbu.
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń arkusz w prostokąt o wymiarach 16x12 cali. Z krótką stroną skierowaną do ciebie, łyżka mieszaniny jabłek na dolnej połowie ciasta w ciągu 1 cal od krawędzi. Zaczynając od krótszej strony najbliżej Ciebie, zwiń się jak galaretka.
Miejsce seam-side dół na blasze do pieczenia. Tuck kończy się pod uszczelnieniem.
Posmaruj mieszanką jajeczną.
Wytnij kilka 2-calowych szczelin o długości 2 cali od siebie na górze.
Piec przez 35 minut lub do złotego koloru. Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu przez 30 minut. Pokroić i podawać na ciepło.
W razie potrzeby posypać cukrem cukierniczym.