Strudel Jabłkowo-Żurawinowy

Strudel Jabłkowo-Żurawinowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj strudla jabłkowo-żurawinowego. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka jabłek, bułka tarta, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Strudel Żurawinowy Jabłkowy, Strudel Żurawinowy Jabłkowy, oraz Strudel Jabłkowo-Żurawinowy.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.15x10x1-calowa patelnia do pieczenia. W średniej misce połącz jabłka, żurawinę, cukier, orzechy włoskie, skórkę cytrynową i sok z cytryny; wrzuć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Rozwiń arkusze phyllo; przykryj folią lub ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Umieścić 1 arkusz phyllo na kawałku folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Posmarować masłem; posypać 1 łyżką bułki tartej. Powtórz warstwowanie z pozostałymi arkuszami phyllo i masłem, posypując 1 łyżką bułki tartej na każdym innym arkuszu. (Górny arkusz filo powinien być szczotkowany tylko masłem).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
świeża Resztkaświeża Resztka
5
Łyżka mieszanka jabłko nad stos phyllo w ciągu 2 cali od każdej krawędzi; naciśnij lekko. Fold krótsze boki phyllo się nad wypełnieniem. Zaczynając od dłuższego boku i używając folii, podnieś Filo i ostrożnie zwinąć galaretkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Miejsce, szew stronie w dół, w nasmarowanej patelni. Wykonaj kilka poprzecznych cięć w górnej części rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Umyj wierzch pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
8
Piec w 191°. przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Schłodzić co najmniej 15 minut przed podaniem. Aby służyć, pokroić w plasterki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn