Stroganoff Wieprzowy Z Koperkiem
Dilled Pork Stroganoff wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Na 2,16 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koperek, walla walla, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Dilled Stroganoff, Stroganoff Wieprzowy, oraz Stroganoff Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Roztopić 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę; smażyć 4 minuty lub aż wieprzowina straci różowy kolor.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj bulion do patelni; gotować 30 sekund.
Dodaj 1 łyżeczka masła, 1/4 łyżeczka soli, cebula, i grzyby; gotować 8 minut lub aż lekko rumiane.
Śmietanę, koperek, musztardę Dijon i Mąkę połączyć w małej misce.
Dodać mieszankę wieprzowiny i śmietany na patelnię; dobrze wymieszać.
Mieszankę wieprzową podawać natychmiast nad makaronem.
W razie potrzeby udekorować gałązkami koperku.