Strawberry Tallcake
Strawberry Tallcake to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.07 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz pod ręką śmietanę, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego, Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, oraz Wyznanie #131: mam Fetysz pieczenia truskawek ... zdrowe pieczone muffinki Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić nadzienie: w dużej misce, połączyć truskawki, 2 łyżki. cukier, Skórka i sok.
W średniej misce ubij śmietanę z pozostałymi 4 łyżkami. cukier, aż utrzyma sztywny szczyt.
Złóż ciasto: za pomocą ząbkowanego noża pokrój obie warstwy ciasta na pół poziomo. Ustaw zaokrąglone wierzchołki na bok, aby użyć jako środkowe warstwy. Dollop 1 łyżka. bita śmietana na środku stojaka na ciasto (aby utrzymać ciasto na miejscu).
Umieść 1 pozostałych warstw na stojaku, pokrój bok do góry.
Rozprowadzić z około 3 łyżkami. dżem.
Posypać około 1/4 słodzonych truskawek, wraz z odrobiną soku. Następnie dolać jedną czwartą śmietany na truskawki. Powtórz z drugą i trzecią warstwą ciasta, używając zarezerwowanych zaokrąglonych wierzchołków.
Umieść pozostałą warstwę na wierzchu ciasta, przyciąć bok w dół. Kopiec pozostałą bitą śmietanę w środku i rozprowadzić do około 1 w. od krawędzi, a następnie posypać pozostałymi truskawkami.