Strawberry Banana Ice Pops
Strawberry Bananan Ice Pops może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 14 porcji z 91 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 140 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Mieszanka ekstraktu wanillanowego, ananasa, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżką wynik 34%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy obejmują Strawberry Bananan Almond Milk Ice Pops, Strawberry Bananan Almond Milk Ice Pops, oraz Cran-Strawberry Ice Pops.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Dodaj truskawki, ananasa, banana i orzechy.
Wlej 2 filiżanki do 13-calowego. x 9-w. naczynie pokryte sprayem do gotowania. Wstaw do lodówki do zestalenia, około 1 godziny. Odłóż pozostałą mieszaninę żelatyny na bok.
W małej misce połącz śmietanę, cukier i wanilię.
Rozłóż na żelatynie. Na wierzch z zarezerwowaną mieszanką żelatynową. Schłodź przez 1 godzinę. Wlej 1/3 szklanki do każdej formy. Zamrozić do twardości, około 5 godzin.