Straight-Up ze świni Patty Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1896 kalorii, 67g białka, oraz 169g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz gałkę muszkatołową, koszerny ogórek koperkowy, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Patty Melt Burger, oraz Veggie Masala Burger Patty dla podobnych receptur.
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Odetnij górną trzecią część główki czosnku, aby odsłonić goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Umieścić na kawałku folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Skropić oliwą i posypać solą i pieprzem. Czosnek przykryć folią i wstawić do piekarnika na około 1 godzinę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Usunąć ząbki czosnku z łusek. Rezerwować do momentu użycia. Zmielić 1 łyżeczkę prażonego czosnku i roztopić z masłem w małym rondlu. Doprawić solą. Delikatnie ogrzać, aż czosnek stanie się pachnący. Odstawić do lodówki, aby ponownie lekko ujędrnić. Zacznij od przygotowania boczku na paszteciki wieprzowe. Ustaw duży garnek zimnej wody na dużym ogniu i dodaj boczek. Doprowadzić do średniego wrzenia i gotować, aż boczek jest bardzo miękki i prawie rozpada się, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Mięso Mielone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina Wieprzowa
8
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Ustaw płaską żeliwną patelnię grillową na dużym ogniu. Boczek podzielić na 4 równe porcje, uformować każdą porcję w patelnię i ułożyć na grillu. Naciśnij dół z cegły folią pokryte zgniatać boczek razem i do płaskiego patty więc chipsy. Gotować, aż złoty i chrupiące, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy
Nóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
Smażone Krewetki
9
Wyjąć i ogrzać. Podziel mieloną wołowinę na 4 równe porcje (po 8 uncji) i uformuj na 4 ciasne kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
10
Posypać hamburgerową "kulkę" solą i pieprzem. Na patelni (na której wciąż jest trochę tłuszczu z boczku) umieść kulki hamburgera i spłaszcz mocną, płaską metalową łopatką. Spłaszczyć do około 1/3 cala grubości i nadal naciskać szpatułką, jak gotuje. Gotować, aż hamburgery rozwijać skorupę na pierwszej stronie, 1 1/2 protokół. Odwróć i gotuj na drugiej stronie, aby rozwinąć skórkę po tej stronie, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
11
Dodaj 2 uncje sosu Mornay, jeśli używasz, na wierzch hamburgera i top z plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
12
Umieść pokrywę kopuły na górze hamburgera.
13
Wlać mieszankę bulionu z kurczaka na płaskiej górze tak płyn biegnie pod kopułą i tworzy parę do gotowania hamburgera i topić ser. Gdy Hamburger jest w pożądanym punkcie doneness i ser jest całkowicie stopiony, zdjąć pokrywę kopuły i odstawić hamburgery na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
14
Pokrojone boki bułek posmarować lekko masłem czosnkowym. Tost bułki na płaskiej górze, aż złoty i chrupiące, 3 do 4 sekund. Flip i toast na zewnątrz, więc są one również lekko tosty, 3 do 4 sekund. Sposób montażu: posmarować sosem "Osioł" po ściętej stronie obu połówek bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Czosnkowe
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Warstwa podstawy z plastrami ogórków i hamburger patty. Top with a bacon " pig patty."Top z cebulą, pomidorem i sałatą, a następnie umieścić górną połowę bułki na wierzchu. Zawiń w woskowany pergamin i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
16
W średnim rondlu dodaj masło i ustaw na średnim ogniu. Pozostawić do rozpuszczenia masła, a następnie posypać mąką i wymieszać trzepaczką. Gotować na małym ogniu, aż masło i mąka połączą się w mieszaninę jak mokry piasek. Po połączeniu mieszaj przez 1 do 2 minut, aby gotować mąkę (ale bez dodawania koloru).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
17
Wlać mleko powoli jak trzepaczka połączyć. Kontynuować mieszanie, aż mieszanina zgęstnieje, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
18
Dodać sól, gałkę muszkatołową i ser i mieszać, aż ser się stopi i mieszanina jest gładka. Odstawić i ogrzać do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek