Straight-Up z wieprzowym Patty Burger

Straight-Up z wieprzowym Patty Burger
Straight-Up ze świni Patty Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1896 kalorii, 67g białka, oraz 169g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz gałkę muszkatołową, koszerny ogórek koperkowy, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Patty Melt Burger, oraz Veggie Masala Burger Patty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: cegła pokryta folią aluminiową
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Odetnij górną trzecią część główki czosnku, aby odsłonić goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Umieścić na kawałku folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Skropić oliwą i posypać solą i pieprzem. Czosnek przykryć folią i wstawić do piekarnika na około 1 godzinę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Usunąć ząbki czosnku z łusek. Rezerwować do momentu użycia. Zmielić 1 łyżeczkę prażonego czosnku i roztopić z masłem w małym rondlu. Doprawić solą. Delikatnie ogrzać, aż czosnek stanie się pachnący. Odstawić do lodówki, aby ponownie lekko ujędrnić. Zacznij od przygotowania boczku na paszteciki wieprzowe. Ustaw duży garnek zimnej wody na dużym ogniu i dodaj boczek. Doprowadzić do średniego wrzenia i gotować, aż boczek jest bardzo miękki i prawie rozpada się, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Mięso MieloneMięso Mielone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Ustaw płaską żeliwną patelnię grillową na dużym ogniu. Boczek podzielić na 4 równe porcje, uformować każdą porcję w patelnię i ułożyć na grillu. Naciśnij dół z cegły folią pokryte zgniatać boczek razem i do płaskiego patty więc chipsy. Gotować, aż złoty i chrupiące, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Wyjąć i ogrzać. Podziel mieloną wołowinę na 4 równe porcje (po 8 uncji) i uformuj na 4 ciasne kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
10
Posypać hamburgerową "kulkę" solą i pieprzem. Na patelni (na której wciąż jest trochę tłuszczu z boczku) umieść kulki hamburgera i spłaszcz mocną, płaską metalową łopatką. Spłaszczyć do około 1/3 cala grubości i nadal naciskać szpatułką, jak gotuje. Gotować, aż hamburgery rozwijać skorupę na pierwszej stronie, 1 1/2 protokół. Odwróć i gotuj na drugiej stronie, aby rozwinąć skórkę po tej stronie, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
11
Dodaj 2 uncje sosu Mornay, jeśli używasz, na wierzch hamburgera i top z plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
12
Umieść pokrywę kopuły na górze hamburgera.
13
Wlać mieszankę bulionu z kurczaka na płaskiej górze tak płyn biegnie pod kopułą i tworzy parę do gotowania hamburgera i topić ser. Gdy Hamburger jest w pożądanym punkcie doneness i ser jest całkowicie stopiony, zdjąć pokrywę kopuły i odstawić hamburgery na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
14
Pokrojone boki bułek posmarować lekko masłem czosnkowym. Tost bułki na płaskiej górze, aż złoty i chrupiące, 3 do 4 sekund. Flip i toast na zewnątrz, więc są one również lekko tosty, 3 do 4 sekund. Sposób montażu: posmarować sosem "Osioł" po ściętej stronie obu połówek bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Warstwa podstawy z plastrami ogórków i hamburger patty. Top with a bacon " pig patty."Top z cebulą, pomidorem i sałatą, a następnie umieścić górną połowę bułki na wierzchu. Zawiń w woskowany pergamin i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
16
W średnim rondlu dodaj masło i ustaw na średnim ogniu. Pozostawić do rozpuszczenia masła, a następnie posypać mąką i wymieszać trzepaczką. Gotować na małym ogniu, aż masło i mąka połączą się w mieszaninę jak mokry piasek. Po połączeniu mieszaj przez 1 do 2 minut, aby gotować mąkę (ale bez dodawania koloru).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
17
Wlać mleko powoli jak trzepaczka połączyć. Kontynuować mieszanie, aż mieszanina zgęstnieje, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
18
Dodać sól, gałkę muszkatołową i ser i mieszać, aż ser się stopi i mieszanina jest gładka. Odstawić i ogrzać do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek

Składniki

851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.tarty Żółty amerykański sertarty Żółty amerykański ser82 łyżki roztopionego masłażółty amerykański ser lub Cheddarżółty amerykański ser lub Cheddar3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cienko pokrojony Applewood wędzony boczekcienko pokrojony Applewood wędzony boczek4bułeczki hamburgerowe miękkie, pokrojone na półbułeczki hamburgerowe miękkie, pokrojone na pół591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy bulion z kurczaka zmieszany z 2 łyżkami wodyniskosodowy bulion z kurczaka zmieszany z 2 łyżkami wody1koszerny ogórek koperkowy, drobno pokrojonykoszerny ogórek koperkowy, drobno pokrojony33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna2głowy1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona wołowina (mieszanka 80/20)mielona wołowina (mieszanka 80/20)4szczypce2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1pomidorek, drobno pokrojonypomidorek, drobno pokrojony0głowysałata lodowa drobno pokrojonasałata lodowa drobno pokrojona0Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegotowy majonezgotowy majonez1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda żółta zwykłamusztarda żółta zwykła1szczyptaSzczypta startej gałki muszkatołowejSzczypta startej gałki muszkatołowej4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienkie plasterki pikli koperkowej typu delikatesowegocienkie plasterki pikli koperkowej typu delikatesowego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1Vidalia cebula, bardzo drobno pokrojonaVidalia cebula, bardzo drobno pokrojona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko pełne, rozgrzanemleko pełne, rozgrzane4kreskiSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn