Stosy ryb z meksykańską cremą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,68 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 695 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka liści oregano, sól i pieprz, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańskie Stosy Przekąsek, Tandetne Meksykańskie Stosy Nacho, oraz Grillowana meksykańska kukurydza z cremą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, mieszaj cebulę w oliwie z oliwek, aż kuleją, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj rybę i delikatnie mieszać, aż nieprzezroczyste Na zewnątrz, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Dodaj sok z cytryny i 2 łyżki oregano (2 łyżeczki, jeśli używasz suszone) i gotować, delikatnie mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu odparuje i ryby jest nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w centrum (wyciąć do testu), 1 do 2 minut. Delikatnie wymieszaj pomidory i dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Lay 4 tortille płasko na 14-przez 17-calowy Nonstick blachy do pieczenia (jeśli nie masz arkusz nonstick, płaszcz zwykły jeden lekko sprayu oleju do gotowania). Podziel połowę mieszanki ryb między tortille i rozłóż poziom do 1/2 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Jedną trzecią sera posypać równomiernie rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Ułóż kolejną tortillę na każdym stosie i wierzch równo z pozostałą mieszanką rybną i kolejną trzecią serem. Przykryć pozostałymi tortillami i posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż ser na wierzchu zacznie brązowieć, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Tymczasem w małej misce wymieszaj cremę z pozostałą łyżką oregano (1 łyżeczka jeśli używasz suszonego). Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś stosy ryb na talerze. Top równo z plasterkami awokado i mieszanką crema.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Awokado
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Udekoruj klinami cytryny, aby przecisnąć stosy do smaku.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.