Stosy Portobello
Portobello Stacks to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, bakłażan, ser provolone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stosy cukinii i Portobello, Stek z grilla i stosy Portobello, oraz Pieczone pieczarki Portobello śniadaniowe z boczkiem kanadyjskim.
Instrukcje
Pieczarki i cebulę marynować w occie balsamicznym przez 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na nieprzywierającej warstwie do pieczenia w czterech stosach: bakłażan, grzyb, cebula, pomidor i ser.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż ser będzie złoty kolor.