Stopione Ciasta Z Ciemnej Czekolady

Stopione Ciasta Z Ciemnej Czekolady
Stopione ciasta z ciemnej czekolady może być tylko deser szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, ekstrakt z wanilii, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciemny Stopiony Czekoladowe Ciasta, American Cakes-Stopione Ciasta Czekoladowe, oraz Bailey ' s Dark Chocolate Molten Lava Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. masło 6 3/4-cup ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Czekoladę i masło umieścić w rondlu na najniższym ogniu i gotować, stale mieszając elastyczną łopatką, aż stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
3
Zdjąć z ognia, wlać do miski i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W małej misce wymieszaj mąkę, sól i proszek espresso razem z widelcem. W dużej misce, za pomocą trzepaczki, ubić jajka, żółtka, śmietanę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
WaniliaWanilia
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ubij w cukrze cukierniczym, tylko do połączenia. Złożyć mieszaninę czekolady w mieszaninę jaj, a następnie mieszać w mieszaninie mąki, aż do połączenia (nie powinieneś widzieć żadnych śladów mąki ,ale staraj się nie mieszać więcej niż to konieczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Użyj łyżki, aby podzielić mieszaninę czekolady między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia i piecz przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Wyjąć i odstawić na 1 minutę. Uruchom nóż wokół wewnętrznej krawędzi każdego ramekin i odwrócić ciasta na talerzach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
9
Podawać na gorąco, z odrobiną cukru cukierniczego, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn