Stopiona Czekolada Cynamon Garnki

Stopiona Czekolada Cynamon Garnki
Stopione czekoladowe garnki cynamonowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, półsłodką czekoladę, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Mocha-cynamonowe garnki de Creme, Red Velvet Molten czekoladowe ciasta z czekoladowym Ganache Center, oraz Garnki czekoladowe de Créme z białą czekoladą bita śmietana.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Mikser z mocowaniem trzepaczką i 8 (4-uncja) ramekins Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Płaszcz 8 (4-uncja) ramekins z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Dodaj 1 łyżkę cukru do 1 ramekina. Zawirować, aby płaszcz, a następnie Tapp out nadmiar cukru do innego ramekin. Powtórz proces, aż wszystkie ramekiny zostaną pokryte. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
W podwójnym kotle, na małym ogniu, dodać pozostałe 8 łyżek masła i czekolady, mieszając od czasu do czasu, aż się stopi i połączy. Złóż ekstrakt z wanilii, cynamon i sól. Odstawić. W misce miksera stojącego, wyposażonego w trzepaczkę, dodaj jajka, żółtko i pozostały 1 szklankę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubić na podłożu, aż jajka potroją objętość. Delikatnie złożyć w mieszaninie czekolady. Przesiać mąkę do miski i delikatnie złożyć do włączenia, uważając, aby nie opróżnić jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać ciasto do ramekinów, dzieląc równomiernie. Ułóż ramekiny na tacy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec, aż topy są ustawione, ale środek porusza się lekko, gdy lekko wstrząśnięty, o 18 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Podawać natychmiast, posypane cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn