Stir-Fry z wołowiną i brokułami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć wołowinę i brokuły. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 36g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $5.3 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sherry, brązowy cukier, orzeszki ziemne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników i przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Brokuły gotować w małym garnku z wrzącej osolonej wody, aż prawie chrupiące-miękkie, o 2 protokół; odcedzić. Spłucz pod zimną wodą do ostygnięcia.
Rozgrzać olej w woku lub ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu. Używając łyżki szczelinowej, przenieś wołowinę na wok, rezerwując marynatę. Stir-smażyć wołowinę, aż po prostu nie Różowy, o 2 protokół.
Dodaj brokuły, strąki grochu, zieloną cebulę i czerwoną paprykę. Kontynuuj smażenie, aż warzywa będą po prostu chrupiące-miękkie, o 3 protokół. Skrobię kukurydzianą wymieszać z marynatą.
Marynatę zalać warzywami w woku.
Dodać wołowinę i smażyć, aż płyn zagotuje się i zgęstnieje, około 1 minuty.