Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wild Mushroom and Chicken Stir-Fry może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.92 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos ostrygowy, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Kurczak, szparagi i dzikie grzyby Stir-fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz kurczaka, 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w średniej misce; odstawić.
Dodaj mieszaninę kurczaka i czosnek; smażyć przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pomarańcza, Skórka
5
Dodać groszek śnieżny i grzyby; smażyć 2 protokół. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w mieszaninie sos ostrygowy; gotować przez 30 sekund lub aż zgęstnieje. Cebulę wymieszać; zdjąć z ognia.