Stir-Fry z dzikimi grzybami i kurczakiem

Stir-Fry z dzikimi grzybami i kurczakiem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wild Mushroom and Chicken Stir-Fry może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.92 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos ostrygowy, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Kurczak, szparagi i dzikie grzyby Stir-fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kurczaka, 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połączyć sos ostrygowy, woda, cukier, pozostałe 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, i pozostałe 1/4 łyżeczki soli w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj mieszaninę kurczaka i czosnek; smażyć przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodać groszek śnieżny i grzyby; smażyć 2 protokół. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w mieszaninie sos ostrygowy; gotować przez 30 sekund lub aż zgęstnieje. Cebulę wymieszać; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn