Stir-Fry z dzikimi grzybami i kurczakiem

Stir-Fry z dzikimi grzybami i kurczakiem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wild Mushroom and Chicken Stir-Fry może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.92 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos ostrygowy, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Kurczak, szparagi i dzikie grzyby Stir-fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kurczaka, 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połączyć sos ostrygowy, woda, cukier, pozostałe 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, i pozostałe 1/4 łyżeczki soli w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj mieszaninę kurczaka i czosnek; smażyć przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
5
Dodać groszek śnieżny i grzyby; smażyć 2 protokół. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w mieszaninie sos ostrygowy; gotować przez 30 sekund lub aż zgęstnieje. Cebulę wymieszać; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn