Stir-fry Beef Pot Pie
Stir-fry Beef Pot Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 525 kalorii, 25g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, stek z flanki wołowej, sos ostrygowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) , Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-do 3-quart patelni, przykryć ryż 1 2/3 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Zdjąć z ognia; odstawić, przykryty, 15 minut dłużej.
W międzyczasie wymieszaj 1 szklankę bulionu z sosem ostrygowym, skrobią kukurydzianą, czosnkiem i płatkami chili; odstaw na bok. Cienko pokroić stek przez ziarno na plastry o grubości 1/8 cala.
Dodać olej do patelni nieprzywierającej o średnicy 10-12 cali na dużym ogniu; gdy jest gorąca, dodać mięso. Gotować, stale mieszając, aż mięso nie będzie już różowe, około 4 minut.
Dodaj pozostały bulion, podsmaż mieszankę warzywną i cebulę. Gotować, pod przykryciem, aż warzywa będą jasnozielone, około 3 minut. Wymieszać przyprawiony bulion do mieszanki mięsnej; doprowadzić do wrzenia.
W misce, połączyć ryż z mieszanką mięsno-warzywną; łyżka do 10-calowego naczynia ciasto, 9-calowy kwadratowy patelni, lub 1 1/2-quart pieczenia naczynia.
Rozłóż skórkę ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Na lekko posypanej mąką desce, zwiń w 12-calowy okrągły talerz na ciasto lub 1 cal większy niż naczynie o innym kształcie.
Umieść na mieszaninie wołowej i warzywnej; złóż krawędzie pod i spłucz krawędzią patelni, a flet mocno przy obręczy.
Wytnij kształty ze skorupy i udekoruj górę, lub zrób kilka ozdobnych szczelin w skorupie.
Piec w piekarniku 350, aż nadzienie będzie gorące w środku, około 1 godziny.
Połóż folię na skorupie, jeśli zacznie się rozrastać.
Ostudzić około 10 minut; łyżka z naczynia lub pokroić w kliny.