Stinco di Maile
Stinco di Maile wymaga około 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz jagody jałowca, czosnek, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Stinco Bruce aidells (duszone i pieczone golonki wieprzowe).
Instrukcje
Opłukać i osuszyć, usunąć włoski i twardą skórę, doprawić solą i pieprzem. W ciężkim piecu holenderskim podgrzać smalec na średnim ogniu i umieścić trzonki na patelni. Sear aż ciemny złoty brąz ze wszystkich stron i usunąć.
Dodaj cebulę, seler, marchew, czosnek, rozmaryn, jałowiec, i goździki i gotować, aż tylko zmięknie, 4 do 5 protokół.
Włóż z powrotem do patelni na warzywa.
Dodać wino i wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, aby gotować i przykryć. Gotować przez 1 godzinę i 45 minut, obracając co pół godziny. Mięso spadnie z kości. Pokrój na duże kawałki i podawaj z blaukrautem.;