Sticky slow - pieczony brzuch wieprzowiny

Sticky slow - pieczony brzuch wieprzowiny
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Sticky slow-pieczony brzuch wieprzowiny może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 117 g tłuszczu, oraz w sumie 1195 kalorii. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga wieprzowego brzucha, jasnego miodu, pieprzu i chili. 1079 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Wolno pieczony rolowany brzuch wieprzowy, Powolny Pieczony Brzuch Wieprzowy Z Jabłecznikiem I Soczewicą, oraz Powoli pieczony brzuch wieprzowy z zacierem selerowo-gruszkowym.

Instrukcje

1
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połóż wieprzowinę, skórkę do góry, na stojaku w pieczonej puszce. Posypać odrobiną oleju, a następnie lekko nacisnąć zmiażdżone ziarna pieprzu i posypać grubą solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieść w piekarniku, a następnie gotuj przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjąć z piekarnika i zalać sokami. Nadal gotować przez kolejne 1 godziny, fastrygowanie co 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Pokrojoną cebulę włożyć do puszki pod wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
Miód wymieszać z kminkiem i chilli, posmarować wieprzowiną, a następnie zwiększyć piekarnik do 200C / wentylator 180C / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Gotować przez kolejne 30-40 minut, od czasu do czasu fastrygując, aż do karmelizacji z bogatą, złotą glazurą na wieprzowinie. Po ugotowaniu i przetargu (można to łatwo przetestować, przekłuwając mięso nożem), wyjąć wieprzowinę z piekarnika, a następnie pozostawić na 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Gdy wieprzowina odpoczywa, podgrzej puszkę na piecu z cebulą, dodając 2 łyżki wody. Spowoduje to podniesienie wszelkich pozostałości z patelni, tworząc wilgotny alkohol do gotowania. Cebulę przyprawiamy solą i pieprzem, następnie dzielimy na 6 talerzy. Wieprzowinę pokroić na 6 porcji, następnie podawać na wierzchu cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wlać pozostały trunek i podawać z zacierem z dyni (poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn