Stelaż jagnięcy z ziemniakami rozmarynowymi

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Herb-Crusted Rack jagnięcina z rozmarynem ziemniaki może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 369 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, musztardę mieloną, jagnięcinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stelaż jagnięcy z ziemniakami rozmarynowymi, Stelaż jagnięcy z żurawiną z ziemniakami rozmarynowymi, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić ziemniaki z olejem na płytkiej patelni.
W międzyczasie, połączyć musztardę, 1 łyżka rozmarynu, tymianek, i czosnek; rozłożone na stronie mięsisty i końce baraniny rack.
Do ziemniaków dodać cebulę, pozostałe 2 łyżki rozmarynu, sól i pieprz; dobrze wymieszać. Wciśnij mieszaninę do krawędzi patelni; umieść stojak jagnięcy, mięsisty bok do góry, w środku.
Piec 22 minut lub aż temperatura wewnętrzna jagnięciny osiągnie 140 dla średnio rzadkich.
Przenieś stojak na deskę do rzeźbienia; namiot z folią i odstaw 5 minut (temperatura wzrośnie do 145).
Przenieść mieszaninę ziemniaków do 4 ciepłych talerzy.
Jagnięcinę pokroić w poprzek na 8 kotletów; przełożyć na talerze i podawać.