Stelaż jagnięcy z skórką Dijon i rozmarynowymi pomidorkami Cherry

Stelaż jagnięcy z skórką Dijon i rozmarynowymi pomidorkami Cherry
Stelaż jagnięcy z skórką Dijon i rozmarynowymi pomidorkami koktajlowymi to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 76 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, pomidory koktajlowe, 2 Funt jagnięcina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona noga jagnięcina z czosnkiem rozmaryn, Stojak Baranek Dijon, oraz Dijon - balsamiczny Stojak z jagnięciny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Połączyć bułkę tartą i posiekany rozmaryn, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
3
Rozprowadzić musztardę na tłustej pokrywie szafki jagnięcej, a następnie równomiernie nacisnąć mieszankę bułki tartej na musztardzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Stojak BaranekStojak Baranek
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4
Pomidory i gałązki rozmarynu umieścić w blasze do pieczenia i wymieszać z oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Ułożyć jagnięcinę, bułkę tartą do góry, nad pomidorami; następnie wstawić do piekarnika. Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 52°, a następnie odpocznij przez 10 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
6
Podawać z lekkim czerwonym winem i chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn