Stelaż jagnięcy z musztardowo-ziołową skórką

Stelaż jagnięcy z musztardowo-ziołową skórką
Stelaż jagnięcy z musztardowo-ziołową skórką jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, rozmaryn, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stelaż Jagnięcy Z Ziołową Skórką, Stelaż jagnięcy z czosnkowo-ziołową skórką, oraz Pieczony stelaż z jagnięciny ze skórką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jagnięcinę doprawić pieprzem. W dużym płytkim naczyniu połącz oliwę z rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Dodać jagnięcinę i obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Rozpal grilla lub rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Jagnięcinę przyprawiamy solą i grillujemy, grubą stroną w dół, aż tłuszcz będzie rumiany i bardzo chrupiący, około 5 minut. Obróć jagnięcinę i odsuń ją od węgli (jeśli to konieczne, popchnij węgle na jedną stronę). Przykryć i grillować jagnięcinę przez około 10 minut, obracając, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów mięsa 130 dla średnio rzadkich. Alternatywnie podgrzej dużą patelnię żaroodporną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Dodać stojaki jagnięce, strona tłuszczu w dół, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 8 protokół. Włącz stojaki i lekko brązowy drugiej stronie mięsisty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
6
Przenieść do piekarnika i piec przez około 10 minut, lub do średnio rzadkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Przenieś Stojaki na deskę do krojenia i odstaw na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Szczotkuj baranki obficie musztardą i poklepuj zioła na wierzchu. Jagnięcinę pokroić na 8 podwójnych kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
9
Serwuj natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn