Steki Z Tuńczyka Marynowane Imbirem
Steki z tuńczyka marynowane imbirem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 41g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.12 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz steki z tuńczyka, sos sojowy o obniżonej zawartości sodu, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Marynowane Steki Z Tuńczyka, Steki Z Tuńczyka Cytrusowo-Imbirowego, oraz Grillowane Steki Z Tuńczykiem Imbirowo-Limonkowym dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.