Steki Z Kostki Czosnkowej

Steki Z Kostki Czosnkowej
Steki czosnek kostka może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do valentin day. Mieszanka cebuli, 0% mniej sodu bulion wołowy, czosnek pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać krakersy saltine można śledzić to danie główne z Lody Cukierkowe Caramel Crack jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokańskie Steki Kostkowe, Steki Kostkowe-Wolnowar, oraz Steki z kostki duszonej Lori.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu wymieszać produkt jajeczny i czosnek. W innym płytkim naczyniu umieść okruchy krakersów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
CzosnekCzosnek
JajkoJajko
2
Posyp obie strony steków wołowych solą i pieprzem czosnkowym. Obie strony każdego steku zanurz w mieszaninie produktów jajecznych, a następnie pokryj okruchami krakersów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
StekStek
WołowinaWołowina
SólSól
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
3
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać wołowinę; gotować około 2 protokół lub do brązowego. Obrócić wołowinę, dodając część pozostałej 1 łyżki oleju pod każdy stek. Gotować o 2 minuty dłużej lub do brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodać cebulę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować około 30 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
6
Usuń wołowinę z patelni; przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Tymczasem w małej misce wymieszaj bulion i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodaj do patelni; podgrzać do wrzenia, stale mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
SOS podawać na wołowinie, posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
WołowinaWołowina

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn