Steki Jagnięce Z Czterema Paprykami I Orzechowym Kuskusem

Steki Jagnięce Z Czterema Paprykami I Orzechowym Kuskusem
Steki jagnięce z czterema paprykami i orzechowym kuskusem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 64G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z rachaelray.com ma 1 fanów. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Balsamiczne Steki Jagnięce Ze Szpinakiem I Kuskusem Przepis, Jagnięcina z papryką i kuskusem, oraz Przyprawione kotlety jagnięce na smażonej papryce i cebuli z czosnkiem i miętą kuskus dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W58 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn