Steki Jagnięce Glazurowane Miodowo-Pomarańczowe Z Szałwią

Miodowo-pomarańczowe glazurowane steki jagnięce z szałwią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, skórkę pomarańczy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Melasa, musztarda i Rum polane steki wieprzowe ze słonym masłem jabłkowym i smażonymi liśćmi szałwii, Steki Z Szynki Polane Pomarańczą, oraz Pieczona Jagnięcina Z Miodem W Sosie Miodowo-Miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinaj tłuszcz ze steków.
Umieść steki na stojaku brojlerów pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni brojlerów.
Miód i kolejne 4 składniki połączyć w misce; dobrze wymieszać.
Szczotka połowa mieszanki miodu nad steki; broil 3 cale od ciepła przez 4 protokół. Obróć steki i zmiażdż pozostałą mieszaninę miodu; dusić przez 4 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi liśćmi szałwii.