Stek Ze Strusia Z Brązowym Sosem Bukowo-Grzybowym I Żółtą Cukinią

Stek Ze Strusia Z Brązowym Sosem Bukowo-Grzybowym I Żółtą Cukinią
Stek ze strusia w sosie z brązowych grzybów Bukowych i żółtej cukinii to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 32G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.03 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz Dash double cream, dash wine, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Marynowany Stek Ze Strusia, Sałatka z ciepłym stekiem z grzybowym brązowym masłem, oraz Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia16
Magazyn