Stek Z Tuńczyka W Dalmatyńskim Sosie Cytrynowo-Czosnkowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Stek z tuńczyka z dalmatyńskim sosem cytrynowo-czosnkowym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.63 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, liście pietruszki, tuńczyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek z łososia lub tuńczyka z czosnkiem i pietruszką, Stek Z Tuńczyka Grillowany W Papryce Z Masłem Pietruszkowo-Czosnkowym, oraz Ciasto z tuńczykiem z czosnkiem cytryna Aioli dla podobnych receptur.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.