Stek Z Tuńczyka W Dalmatyńskim Sosie Cytrynowo-Czosnkowym

Stek Z Tuńczyka W Dalmatyńskim Sosie Cytrynowo-Czosnkowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Stek z tuńczyka z dalmatyńskim sosem cytrynowo-czosnkowym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.63 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, liście pietruszki, tuńczyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek z łososia lub tuńczyka z czosnkiem i pietruszką, Stek Z Tuńczyka Grillowany W Papryce Z Masłem Pietruszkowo-Czosnkowym, oraz Ciasto z tuńczykiem z czosnkiem cytryna Aioli dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia36
Magazyn