Stek z polędwicy z masłem czosnkowym

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Stek z polędwicy z masłem czosnkowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, masło, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z polędwicy z kwaśną śmietaną Estragonowo-czosnkową, Smażony stek z polędwicy z masłem Miso i ryżem, oraz Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
W małym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu z czosnkiem w proszku i mielonym czosnkiem. Odstawić.
Posyp obie strony każdego steku solą i pieprzem.
Steki Grill 4 do 5 minut na stronie, lub do pożądanej doneness. Po zakończeniu przenieś do rozgrzanych talerzy.
Obficie posmarować masłem czosnkowym i odstawić na 2 do 3 minut przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon.
![Wystawny nos jasnej śliwki, wiśni, płatka róży, morwy i orzecha włoskiego wprowadza kuszące wino, które ustawia wypalanie kubków smakowych. Podniebienie jest warstwowe i bujne, wyrażając pofałdowane fale czerwonych owoców splecionych ze sobą przez bogate podniebienie środkowe i żywą kwasowość. 7% Cabernet Sauvignon z wulkanicznego bloku skalnego i skalistego bloku kwarcowego zostało zmieszanych, aby dodać winu głębi i struktury. Podczas gdy często opisujemy ten Merlot jako]()
Wystawny nos jasnej śliwki, wiśni, płatka róży, morwy i orzecha włoskiego wprowadza kuszące wino, które ustawia wypalanie kubków smakowych. Podniebienie jest warstwowe i bujne, wyrażając pofałdowane fale czerwonych owoców splecionych ze sobą przez bogate podniebienie środkowe i żywą kwasowość. 7% Cabernet Sauvignon z wulkanicznego bloku skalnego i skalistego bloku kwarcowego zostało zmieszanych, aby dodać winu głębi i struktury. Podczas gdy często opisujemy ten Merlot jako "Merlot dla miłośników kabin", the 2011 pokazuje, co sprawia, że Merlot jest tak piękny i wyjątkowy jako wino odmianowe – koncentracja, gładka, ale pełna Tekstura, finezja i ten nieuchwytny czynnik X, który ma "lusciousness."Mieszanka: 93% Merlot i 7% Cabernet Sauvignon.
A sumptuous nose of bright plum, cherry, rose petal, mulberry and walnut introduces an enticing wine that sets the taste buds firing. The palate is layered and lush, expressing undulating waves of red fruit woven together by a rich mid-palate and vibrant acidity. 7% Cabernet Sauvignon from the volcanic Rim Rock block and the rocky Quartz Hill block were blended in to add depth and structure to the wine. While we often describe this Merlot as a "Cab lover's Merlot," the 2011 demonstrates what makes Merlot so lovely and special as a varietal wine – concentration, smooth but full texture, finesse and that elusive X factor that has "lusciousness."Blend: 93% Merlot and 7% Cabernet Sauvignon.