Stek z polędwicy z masłem czosnkowym

Stek z polędwicy z masłem czosnkowym
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Stek z polędwicy z masłem czosnkowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, masło, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z polędwicy z kwaśną śmietaną Estragonowo-czosnkową, Smażony stek z polędwicy z masłem Miso i ryżem, oraz Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
W małym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu z czosnkiem w proszku i mielonym czosnkiem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Posyp obie strony każdego steku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
4
Steki Grill 4 do 5 minut na stronie, lub do pożądanej doneness. Po zakończeniu przenieś do rozgrzanych talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Obficie posmarować masłem czosnkowym i odstawić na 2 do 3 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon.
Wystawny nos jasnej śliwki, wiśni, płatka róży, morwy i orzecha włoskiego wprowadza kuszące wino, które ustawia wypalanie kubków smakowych. Podniebienie jest warstwowe i bujne, wyrażając pofałdowane fale czerwonych owoców splecionych ze sobą przez bogate podniebienie środkowe i żywą kwasowość. 7% Cabernet Sauvignon z wulkanicznego bloku skalnego i skalistego bloku kwarcowego zostało zmieszanych, aby dodać winu głębi i struktury. Podczas gdy często opisujemy ten Merlot jako
Wystawny nos jasnej śliwki, wiśni, płatka róży, morwy i orzecha włoskiego wprowadza kuszące wino, które ustawia wypalanie kubków smakowych. Podniebienie jest warstwowe i bujne, wyrażając pofałdowane fale czerwonych owoców splecionych ze sobą przez bogate podniebienie środkowe i żywą kwasowość. 7% Cabernet Sauvignon z wulkanicznego bloku skalnego i skalistego bloku kwarcowego zostało zmieszanych, aby dodać winu głębi i struktury. Podczas gdy często opisujemy ten Merlot jako "Merlot dla miłośników kabin", the 2011 pokazuje, co sprawia, że Merlot jest tak piękny i wyjątkowy jako wino odmianowe – koncentracja, gładka, ale pełna Tekstura, finezja i ten nieuchwytny czynnik X, który ma "lusciousness."Mieszanka: 93% Merlot i 7% Cabernet Sauvignon.
A sumptuous nose of bright plum, cherry, rose petal, mulberry and walnut introduces an enticing wine that sets the taste buds firing. The palate is layered and lush, expressing undulating waves of red fruit woven together by a rich mid-palate and vibrant acidity. 7% Cabernet Sauvignon from the volcanic Rim Rock block and the rocky Quartz Hill block were blended in to add depth and structure to the wine. While we often describe this Merlot as a "Cab lover's Merlot," the 2011 demonstrates what makes Merlot so lovely and special as a varietal wine – concentration, smooth but full texture, finesse and that elusive X factor that has "lusciousness."Blend: 93% Merlot and 7% Cabernet Sauvignon.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn