Stek z flanki w sosie grzybowym

Stek z flanki w sosie grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj stek z flanki w sosie grzybowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Jest idealny do valentin day. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, ząbek czosnku, wino sauterne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pan Seared Flank Steak with Red Wine mushroom Sauce, Stek z flanki z sosem winnym, oraz Stek z flanki z sosem winnym czosnkowym.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować dwóch winnic Columbia Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawSos
Magazyn