Stek w spódnicy z sosem z czerwonego wina

Stek w spódnicy z sosem z czerwonego wina
Spódnica stek z sosem z czerwonego wina jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 37g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz Turecki lub, gałązki tymianku, olej roślinny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Eric Ripert ' s Seared Spódnica stek i szpinak Sałatka z czerwonym winem-szalotka Vinaigrette, Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango, oraz Kolacja dziś wieczorem: stek w spódnicy z sosem stek domowej roboty.

Instrukcje

1
Stek stek osuszyć i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
2
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować steki, obracając się raz, 5 do 7 minut łącznie dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Przełożyć na talerz.
4
Wylać tłuszcz z patelni, następnie dodać wino, tymianek, liść laurowy, cukier, i sos Worcestershire i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się brązowe kawałki. Nadal gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodać soki mięsne na półmisku, następnie zdjąć z ognia i wyrzucić liść laurowy i tymianek. Wymieszać z masłem, solą i pieprzem do smaku i podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn