Stek szwajcarski bez zbędnych ceregieli

No-Fuss Swiss Steak to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Ten przepis jest dla 10 osób. Jedna porcja zawiera 236 kalorii , 33 g białka i 8 g tłuszczu . Za 1,34 dolara za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Walentynki . 40 osób było zadowolonych z wypróbowania tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut . Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką liść laurowy, olej rzepakowy, stek z górnej części wołowiny i kilka innych składników, możesz go przygotować. Biorąc to wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 81% . Ta ocena jest niesamowita. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak: Niedzielna pieczeń w sosie balsamicznym z wolnowaru No Fuss Sunday , Schłodzona owsianka szwajcarska i Kanapka z grillowaną szynką i serem szwajcarskim .
Instrukcje
Na dużej patelni zrumień wołowinę na oleju, na średnio-wysokim ogniu; odcedź.
Przełożyć do wolnowaru o pojemności 5 qt.
Wymieszaj pozostałe składniki i polej nimi mięso i warzywa.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa. Wyrzuć liść laurowy. W razie potrzeby zagęść sos.