Stek smażony z warzywami
Stek smażony z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Mieszanka marchew, pieprz, kalafior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek Smażony I Warzywa, Kiełbasa smażona z warzywami, oraz Smażone warzywa w sosie ostrygowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem pierwsze osiem składników, aż będą gładkie; odstawić.
Na patelni lub woku stek smażyć na oleju przez 3-5 minut.
Dodać brokuły, kalafior, cebula, marchew i sos sojowy mieszaniny; przykryć i gotować przez 8 minut lub aż warzywa są chrupiące-przetargu, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.