Stek Salisbury z puree ziemniaczanym
Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Mieszanka heinz homestyle pikantny sos wołowy, mielona wołowina, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stek z Salisbury, puree ziemniaczane i groszek, Stek Z Flanki Z Puree Ziemniaczanym, oraz Sałatka stekowa z puree ziemniaczanym, Pesto i serem Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 4 składniki i 1 szklankę wody. Kształt W 6 (3/4-cal-gruby) owalne paszteciki.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować 5 min. Skręć. Zmniejszyć ogień do średniego; gotować 5 min. lub do czasu zakończenia (160F).
Wymieszać sos z 1/2 szklanki wody; zalać pasztecikami. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na małym ogniu 5 min.
Tymczasem doprowadzić Pozostałe 1-3 / 4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Wyjąć z ognia; płatki ziemniaczane wymieszać widelcem. Wymieszać z kwaśną śmietaną; gotować na małym ogniu 3 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Łyżka ziemniaków na talerze do serwowania.
Podawać z mięsem i sosem; posypać natką pietruszki.