Stek Quesadillas z pieczonym Tomatillo i salsą jabłkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj steków Quesadillas z pieczonym Tomatillo i Salsanem jabłkowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1174 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, tortille z mąki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj QUESADILLAS Z Pieczonej Kukurydzy Z Salsą Tomatillo, Pieczone jabłko i Salsa Tomatillo, oraz Pieczony Tomatillo i Salsa jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Stek umieścić w szklanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Posyp stek z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Odstawić co najmniej 15 minut i do 1 godziny, aby zmiękczyć, obracając stek od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Rozgrzać olej w dużej, ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj stek i saute do pożądanej doneness, o 3 minut na stronie na rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Przełożyć stek na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
8
Pozwól odpocząć 5 minut. Pokroić cienko w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
9
Umieść 4 tortille na patelni z sokami na patelni i podgrzej na średnim ogniu, pracując partiami, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Umieść 1/2 szklanki sera na górze każdego z nich i góry z 4 uncji plasterków mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Woda, Aby Umożliwić
11
Umieść pozostałe 4 tortille na górze. Gotować, aż ser zacznie się topić, o 2 protokół. Flip i gotować, aż złoty i ser topi się, kolejne 2 protokół z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
12
Usuń quesadillas z patelni. Obierz quesadillę i łyżkę około 1/2 szklanki pieczonego Tomatillo i salsy jabłkowej na wierzchu. Zamknąć quesadillę i pokroić w ćwiartki.
Umieścić pomidory, jabłka, czosnek, cebula i jalapenos na blasze do pieczenia. Wymieszać z oliwą z oliwek, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczka pieprzu i smażyć, aż Tomatillo zmiękną i lekko zwęglone, o 20 protokół. Czosnek obrać. Wszystkie składniki przecedzić w blenderze, aż będą gładkie. Doprawić solą i pieprzem. Sprawia, że 3 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Takie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
16
Widz, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
17
W dużej misce, miejsce awokado, pomidory, cebula, kolendra, serrano, sok z cytryny, i sól, do smaku. Mieszać delikatnie, aż dobrze połączone.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.