Stek Fajitas ze świeżym Guacamole jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu winnego, soli, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Flank Steak Fajitas z Guacamole, Resztki kurczaka lub wołowiny Fajitas ze świeżym Guacamole, oraz Stek Fajitas ze świeżą limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W płytkim naczyniu, ubij razem sos sojowy, ocet, syrop kukurydziany, ostry sos i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Dodaj stek, papryka i cebula i wrzucić do herbu. Gotować natychmiast lub przykryć folią i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Ustaw dużą patelnię nonstick lub patelnię grillową na średnim ogniu. Spryskać sprayem do gotowania i dodać stek i warzywa, z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Saute 5 do 7 minut, aż warzywa będą miękkie-chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6
Przenieść mieszaninę na półmisek.
7
Tymczasem ciepłe tortille w kuchence mikrofalowej lub zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8
Aby guacamole, w torbie zip-top lub średniej misce, mash awokado lekko. Następnie dodaj pomidora, czosnek, sok z limonki i kolendrę i połącz. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Hot Dogi, Grillowane
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Suszony Pieprz Arbol
Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.